Contact me at beyoutifuljewelry@gmail.com

HANDMADE JEWELRY AND ECO FRIENDLY HOME DECORATION IDEAS

Saturday, September 1, 2012

Το τέλος μιας σεζόν ..και μερικά ευχαριστώ!

Το καλοκαιράκι φτάνει στο τέλος του σιγά σιγά...η Ελλάδα είναι ευλογημένη με καλό καιρό και το φθινόπωρο, αλλά το καλοκαίρι των διακοπών, της θάλασσας, της απόλυτης ξεγνοιασιάς δίνει τη θέση του για μένα στην αρχή των μαθημάτων, στο γράψιμο μιας διπλωματικής εργασίας (ω ναι, πρέπει να ολοκληρώσω και τις φοιτητικές μου υποχρεώσεις!) και έτσι κάπως ο χρόνος μου λιγοστεύει ...θα συνεχίσω να ασχολούμαι και με τις δημιουργίες μου όσο περισσότερο μπορώ και ένας βασικός λόγος είναι οτι της αγαπήσατε και μου το ζητάτε! 

Το τέλος του καλοκαιριού το γιορτάσαμε με πολλές φίλες σε έναν διαγωνισμό φωτογραφίας που διοργάνωσα στη σελίδα μου στο facebook, όπου πολλοί απο σάς κάνατε like στις φωτογραφίες και μια τυχερή κέρδισε ενα κόσμημα της επιλογής της. 

Σας ευχαριστώ όλες σας για τις φωτογραφίες που μου στείλατε! Χάρηκα απίστευτα που τα κοσμήματα μου ταξίδεψαν σε τόσα μέρη, σας κάναν να νιώσετε πιο καλοκαιρινές και σας φτιάξαν τη διάθεση! Ειλικρινά, αυτός είναι ο σπουδαιότερος λόγος για να συνεχίσω να δημιουργώ :) 

Δείτε εδώ μερικές φωτογραφίες μαζεμένες, απο τις οποίες κάποιες δεν συμπεριλήφθηκαν στο διαγωνισμό ή ήρθαν με ειδική αφιέρωση.

beYOUtiful βραχιόλια φορεμένα σε όμορφα χέρια και πόδια!

beYOUtiful girls ποζάρανε με θάρρος στο φακό!


μια αφιέρωση που με έκανε να χαμογελάσω :)
Εύχομαι σε όλους σας ένα όμορφο φθινόπωρο, με έμπνευση, καλή οργάνωση και μεράκι σε ότι κι αν κάνετε!!! c u real soon!!






1 comment:

  1. Kαλο μηνα και καλό φθινόπωρο Χριστινάκι!!! φιλια!

    ReplyDelete