Contact me at beyoutifuljewelry@gmail.com

HANDMADE JEWELRY AND ECO FRIENDLY HOME DECORATION IDEAS

Friday, March 15, 2013

beYOUtiful..μια γυναικεία υπόθεση!


Ένα χρόνο πριν, κατεβαίνοντας την Ερμού καθοδόν να συναντήσω φίλες, σχεδίασα στον δρόμο το λογότυπο, σε ένα πρόχειρο κομμάτι χαρτί!

Ένα χρόνο μετά την επίσημη δημιουργία των beYOUtiful casual jewelry, έχω ήδη μαζέψει αναμνήσεις δημιουργίας, χαράς, ψυχοθεραπείας κι ενθουσιασμού που ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας ..

Τα κορίτσια το υποδέχτηκαν με χαρά και με παρότρυναν να ασχολούμαι περισσότερο με τις δημιουργίες μου γιατί τους άρεσε πολύ το στύλ μου: 
Λίγο boho, λίγο οικολογικό, απλό αλλά όχι τελειώς μίνιμαλ, η καθεμιά έβρισκε κάτι να της αρέσει στις ιδέες μου.
Αλλά το κυριότερο, οι γυναίκες αυτές που είμαι τυχερή που έχω στη ζωή μου, πρόσφεραν απλόχερα στήριξη κάθε στιγμή, η καθεμιά με τον τρόπο της!
Το λογότυπο σχεδιάστηκε καταπληκτικά απο τη Σάντρα, η οποία επιμελήθηκε και την πρώτη φωτογράφηση των κομματιών νωρίς το καλοκαίρι. Αξεπέραστες φωτογραφίες, αποτύπωσαν ιδανικά το ανάλαφρο καλοκαιρινό στυλ των κομματιών!



photography by Alex P.

Η Νατάσα, η Χρύσα και η Βίκυ, κορίτσια με φοβερό στυλ όλες τους, φορέσαν τις δημιουργίες μου απο την πρώτη στιγμή, γίνανε μοντέλα μου και ανεβάσανε το ολο θέμα σε άλλο επίπεδο :) 
Ιδιαίτερα η κολλητή μου η Μαριάνθη έχει ποζάρει περισσότερες φορές ίσως κι απο ότι θα ήθελε! Μαριανθάκι μου, πολλά έξτρα ευχαριστώ για όλα !!!


H Βίκυ αναδεικνύει τέλεια τα μακριά κολιέ με τις φούντες!

beYOUtiful Spring styling by ..Marianthi!

Η Νατάσα μου έκανε κι ένα πολύ ιδιαίτερο δωράκι πρόσφατα για το βαλιτσάκι με τα εργαλεία μου. Γιατί πολλές φορές η έμπνευση ξεκινάει απο τα εργαλεία, αμέεε!



ψαλιδάκι ..Παριζιάνικο!

Σ'αυτή την δυνατή ομάδα δεν γίνεται να μην συμπεριλάβω τη μανούλα μου, που με περηφάνεια φοράει κοσμήματα μου και ότι κι αν κάνω το βρίσκει πάντα αντικειμενικά καταπληκτικό!


η μαμά Τότα ποζάρει με ..καμάρι!
Κι είμαι ακόμη πιο τυχερή, γιατί εδώ και 6 περίπου μήνες, πολλές ακόμη γυναίκες με απίστευτες καλλιτεχνικές ικανότητες με στηρίζουν και με βοηθάνε σε τόσα πολλά επίπεδα στην Ελληνική ομάδα καλλιτεχνών του Etsy. Δείγματα της απίθανης δουλειάς πολλών μελών της ομάδας μπορείτε να δείτε αν κάνετε κλικ στα πολύχρωμα κουμπιά αριστερά αυτής της στήλης!

Υ.Γ. Θα ήταν άδικο αν έμενα μόνο στις γυναίκες και δεν ανάφερα τον μοναδικό άντρα που η γνώμη του έχει σημασία για μένα! Ο άντρας μου κάνει quality control, ιντερνετική διαχείριση κι έχει πάντα αυτό το χαμόγελο στο βλέμμα του κάθε φορά που βλέπει πρώτος μια καινούρια μου δημιουργία! Σ'ευχαριστώ και σ'αγαπώ ♥

7 comments:

  1. Πολύ συγκινητικό άρθρο Χριστινάκι! Καλή δημιουργική συνέχεια, την αξίζεις και με το παραπάνω! Να έχεις πάντα τους αγαπημένους σου δίπλα σε κάθε προσπάθειά σου!

    ReplyDelete
  2. Είμαι και εγώ beyoutiful και θα το φωνάζω! τίποτα δεν είναι τυχαίο σε αυτή τη ζωή! σε περιμένουμε με τελειώς καλοκαιρινή διάθεση, σύντομα! Φιλικά, Γιάννα

    ReplyDelete
  3. Γιάννα, σ'ευχαριστώ!
    Και δεν ξεχνώ κι ολα τα υπόλοιπα beYOUtiful κορίτσια που έχουν φορέσει δημιουργίες μου,είναι όλες ξεχωριστές :)

    ReplyDelete
  4. τι γλυκό ποστ! Μπράβο Χριστινα! :)

    ReplyDelete
  5. Χριστινάκι, σου εύχομαι πολλά ακόμα δημιουργικά χρόνια με πολλές φίλες στο πλευρό και τον ίδιο μοναδικό άντρα υποστηρικτή σου! Το πόσο σε νιώθω δεν λέγεται!!! Μα εντελώς τελείως ;)

    ReplyDelete
  6. πολυ γλυκο και συγκινητικο, σου ευχομαι οτι καλυτερο και πανω απο ολα ναχεις διπλα σου τους δικους σου ανθρωπους, ανεκτιμητο!

    ReplyDelete
  7. Πολύ ωραία και συγκινητική ανάρτηση φιλενάδα μου.

    Ήμουν σίγουρη από την αρχή οτι οι δημιουργίες σου θα είχαν επιτυχία!! Το ξέρεις οτι μου δίνει μεγάλη χαρά να σε βοηθάω με όποιο τρόπο μπορώ!


    ΥΓ: Με τόσες πόζες θα αρχίσω να σκέφτομαι να αλλάξω επάγγελμα :-)

    ReplyDelete