Contact me at beyoutifuljewelry@gmail.com

HANDMADE JEWELRY AND ECO FRIENDLY HOME DECORATION IDEAS

Tuesday, June 12, 2012

Καλοκαιρινή συλλογή απο βαμβάκι, μετάξι και μέταλλο!

Τώρα που καλοκαίριασε επίσημα και έχω περισσότερο ελεύθερο χρόνο, καταπιάστηκα με πολλά περισσότερα στυλ κοσμημάτων για να εμπλουτίσω την beYOUtiful collection!
μετά την επιτυχία των βραχιολιών, επικεντρώθηκα σε μια πολυμορφική συλλογή απο κολιέ και βραχιόλια που συνδυάζονται, αλλάζουν χρώματα χάρη στους πολυμορφικούς μεταλλικούς ακρoδέκτες και γενικά προσαρμόζονται σε casual ντυσιμο και το αναβαθμίζουν στη στιγμή!


παίζω πολύ συχνά με το POLYVORE, ενα καταπληκτικό site όπου μπορείς να φτιάξεις το δικό σου σύνολο απο χιλιάδες επιλογές, κομπλέ με ρούχα, παπούτσια κι αξεσουάρ. Σε πολλές περιπτώσεις αυτό με ενέπνευσε να δημιουργήσω το κατάλληλο κόσμημα που θα συνόδευε το σύνολο μου και να πειραματιστώ ακολουθώντας τις τάσεις, μένοντας όμως πιστή στην αγάπη μου για τα βαμβακερά., εναλλακτικά, ελαφριά casual κοσμήματα!


Πάρτε αυτά τα 2 καλοκαιρινά φορέματα για παραδειγμα ..








 Καθώς χάζευα και τα είδα, φαντάστηκα το κολιέ με το οποίο θα ήθελα να τα φορέσω....και κάπως έτσι γεννήθηκε αυτή η σειρά, της οποίας περισσότερα δείγματα σε ποικιλία χρωμάτων και υφών (όλα όμως βαμβάκι και μετάξι 100%) θα δείτε τις επόμενες μέρες, εδώ και στο fb!


πολυμορφικό σετ κολιέ/βραχιόλι
μπορείς να δημιουργήσει πολλούς συνδυασμούς
στο κολιέ αλλάζοντας το κομμάτι της πλεξούδας








3 comments:

  1. Χριστινάκι,

    να στο παραγγείλω από τώρα, κολιέ με πράσινο-φούξια σε έντονη απόχρωση αμφότερα, κατά προτίμηση σατέν.

    είναι υπέροχο.

    ReplyDelete
  2. χαίρομαι που σ'αρεσε!! το μεταξωτο δεν βγάζει αυτο το "αφράτο" αποτέλεσμα της πλεξουδα, ειναι πιο λεπτο..περιμενε λιγο να τα δεις κ τα υπολοιπα κι αποφασιζεις!
    Στο βαμβακερο πάντως το εχω δοκιμάσει ήδη το πρασινοπετρολ/φουξια, ειναι και δικός μου αγαπημένος συνδυασμός!

    ReplyDelete
  3. έκλεισε, σε εμπιστεύομαι τυφλά, αναμένω, φιλιά φιλιά!

    ReplyDelete